Mäsokombinát Púchov

SK EN
Spoločnosť sa neustále rozvíja a rastie. Pôvodný výrobný závod prešiel v ostatnom období úplnou rekonštrukciou a modernizáciou. Najmodernejšie technológie v procesoch výroby, balenia výrobkov nám umožňujú plniť takmer všetky priania našich zákazníkov.

Naša história

S rokmi pribúdajú skúsenosti

Pôvodná tradícia výroby mäsových výrobkov na Považí, začala v roku 1950 v malej výrobni mäsových výrobkov v Dubnici nad Váhom. Postupným zvyšovaním dopytu po kvalitných mäsových výrobkoch bolo v 70-tych rokoch minulého storočia rozhodnuté o vybudovaní nového moderného štátneho závodu v Púchove.

Najmodernejšie technológie v procesoch výroby, balenia výrobkov nám umožňujú plniť takmer všetky priania našich zákazníkov.
Označenie
produktov a kategorizácia

obsah mäsa

druh mäsa

bravčové

hovädzie

hydinové

tepelné spracovanie

údené

bezgluténové

Legenda pri každom výrobku prezradí druh mäsa a jeho percentuálne zastúpenie, tepelné opracovanie mäsového výrobku a informáciu o prítomnosti lepku. Vďaka ikonkám sa rýchlo zorientujete v našej širokej ponuke.

Dusená šunka štandard

štandardná chuť, vôňa, kvalita

Domáca klobása

tradičná, výrazne korenená a mierne pálivá klobása

Údené koleno predné bez kosti

údená svalovina z bravčového kolena

Gothajská saláma

tradičná saláma, ktorej chuť je zvýraznená cesnakom

Šalátová saláma

Inovecká saláma

tradičná saláma s jemnou štruktúrou a chuťou

Nové produkty

Strážovská saláma
Strážovská saláma
Skupina: Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované

dva druhy mäsa, jedna lahodná korenistá chuť

Čingovská saláma
Čingovská saláma
Skupina: Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované

cesnaková chuť a kombinácia dvoch druhov mäsa

Tradičná vysočina
Tradičná vysočina
Skupina: Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované

obľúbená slovenská saláma, jemne slaná, jemne korenistá

Inovecká saláma
Inovecká saláma
Skupina: Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované

tradičná saláma s jemnou štruktúrou a chuťou

Vysočina saláma
Vysočina saláma
Skupina: Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované

obľúbená slovenská saláma, jemne slaná, jemne korenistá

Pálivá saláma
Pálivá saláma
Skupina: Trvanlivé mäsové výrobky tepelne opracované

extra pálivá chuť

Malokarpatská saláma
Malokarpatská saláma
Skupina: Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované

tradičná slovenská suchá saláma

Baron klobása
Baron klobása
Skupina: Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované

jemná, suchá klobáska značky Baron

Bratislavská klobása
Bratislavská klobása
Skupina: Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované

štíhla suchá klobása

Púchovský uherák
Púchovský uherák
Skupina: Trvanlivé mäsové výrobky tepelne neopracované

ďalšia výnimočná chuť z Púchova, jemná chuť doplnená výberovým korenín

Táto stránka používa na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti súbory cookies. Informácie o používaní našich stránok sú zdieľané so spoločnosťou Google. Používaním týchto webstránok vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookies.
Rozumiem