Recepty
                Anglické raňajky
Ingrediencie
- 2 vajcia
 - 2 paradajky
 - hrsť šampiňónov
 - 1 plechovka fazule v paradajkovej omáčke
 - 4 plátky toastového chleba
 - 2 lyžice rastlinného oleja
 - maslo
 - soľ a korenie
 
Postup prípravy
- Najprv si pripravte všetky suroviny: paradajky rozkrojte na polovice a šampiňóny nakrájajte na hrubšie plátky (portobello zbavte nožičky a opečte ich vcelku).
 - Na panvici rozohrejte olej a osmažte na ňom klobásy so slaninou.
 - Na druhej panvici opečte huby. Paradajky vložte do panvice ku klobáskam, rozkrojenou stranou nadol, a nechajte ich poriadne prepiecť, až budú mierne začernené a scvrknuté.
 - Keď sú mäso, paradajky aj huby takmer hotové, pripravte volské oko. Smažené vajcia na anglický spôsob by mali mať hnedé okraje a mierne tekutý stred.
 - Všetko servírujte na väčšom tanieri s ohriatymi fazuľami v paradajkovej omáčke a plátkom opečeného toastového chleba.